v3ronik4

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 95 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Krmenie granulami adult vs. puppy #63870
    v3ronik4
    Člen
    odpoveď na: Krmenie granulami adult vs. puppy #63869
    v3ronik4
    Člen
    Baby v tomto ja nevaham ako vidim nejakeho cudzieho ci maleho aebo velkeho psa volam Jerryho k sebe, aj ked napriklad vcera stretli sme vonku susedovho shi-tzu, Jerry hned bezal k nemu a hrat sa chcel, ae neskor s nim bola moja mamina a stretli civaviaka a Jerry na nho vrcal tak mozno je to aj o tom aku skusenost ma psik s tym druhy, lebo ked sme prvy krat toho civaviaka “Bobika” stretli vrcal on na Jerryho. Mozno psik citi ze ten druhy moze byt pre nho hrozba a skor ako ho spozna utoci.
    odpoveď na: Krmenie granulami adult vs. puppy #63880
    v3ronik4
    Člen
    Vcera som bola na nakupoch a zistovala kde mozem nakupit pamlsky,dobrotky a granulky krpcovi tak mame chovprodukt tak zatial budem kupovat tam a uvidim len som nepozrela cely ae potesilo ma ze tam mozem kupit Acanu,Eukanubu a ine znacky:-)som rada aspon nemusim z netu objednavat.A pozrem tam aj konzerbicky, a postroj sme kupili ae musime ho vymenit je nam v maximalne velkosti akurat:-)
    odpoveď na: Krmenie granulami adult vs. puppy #63877
    v3ronik4
    Člen
    Tak to ano, ja som skor ostrazita, pri psikoch ktorych poznam viem ze sme ich s Jerrym uz stretli a nic sa nedialo pohoda ae ked vidim noveho a este bez vodzky a majitel niekolko metrov od psa cize by nemohol zasiahnut keby sa nieco dialo tak vtedy som pokojna kym psika nevidim z blizsia pretoze niektory psi-chlapci su kamaratsky ae iny nie tak neviem co mozem ocakavat a este aby aj zle nepochopili Jerryho radost on ho musi vzdy celeho ovonat a potom olizuje psika a krci sa a je to sidlo tak aby to nebral ako atak. Proste to nase stastko ma rado ine psiky ae tie nemusia mat rady jeho.
    odpoveď na: Krmenie granulami adult vs. puppy #63873
    v3ronik4
    Člen
    Tak to mi je luto ze ma boliestku…aj ja by som chcela vediet preco nas k susedovmu psovi cez plot(NO) je tak mily, oblizuje ho cely je stastny ked ho vidi len sa prikrci ked je u nas na zahrade ae k inym psikom co su za plotom aebo na vodze tak po nich steka ako blazon… co vlastne znamena toto jeho spravanie, ci je to tym ze sa nevydavaju kazdy den on mala aebo ako. Mozno je to tym ze Rikiho(NO) poznam od mala a ine psiky nie a preto som trosku nervozna ked sme von, pretoze zazitok kedy rotvailer napadol mini yorka mi zostava pred ocami bojim sa o toho nasho.
    odpoveď na: Je moja čivavka humusáčka? #50486
    v3ronik4
    Člen
    Katarina ma pravdu bez soli ani mne nezozral, proste jej tam das za tri zrnka aby to on citil a zdalo sa mu to chutne , a inak nasmu zakazujem davat cokolvek od stola ano stane sa ze niekomu spadne on to hned uchmatne ae inak nie davat maju zakazane!!
    odpoveď na: Neposlusny Yorkshirik #63997
    v3ronik4
    Člen
    Tak to som sa pobavila, Zita na tvojich psikov nijaky nema:-))))ani nas Jerry
    odpoveď na: Yorshire terier-vzhlad #64258
    v3ronik4
    Člen
    Fenocka je krasna a ked mozem povedat aj nas mal ciernu hlavicku ae casom sa vyfarbil, ma ju sivu. Vsetky steniatka tohto plemena su tmave ked su male a postupne sa vyfarbuju, takze v dospelosti moze byt strieborno-hneda aebo strieborno-cierna ako je momentalne nas ae to este nie je konecna farba lebo ma 9 mesiacov. Mozno ak by bola vyskou aebo dlzkou ina nemusela by byt cistokrvna. Existuju totiz silki teriery a su skoro rovnake, maju par malych odlisnych bodov ako je dlzja pysku typ srsti ta je skor vlnkava.Treba par mesiackov pockat a postupne sa uvidi.
    odpoveď na: Krmenie granulami adult vs. puppy #63850
    v3ronik4
    Člen
    Wendy1- uvidim ako ju bude znasat nehovorim, ze odteraz kupujem len eukanubu, vyskusam, uvidim. Kedze si mi poradila aj tu Acanu najblizsie ked nam dojdu granulky kupim tu ta sa mi ozaj viac pozdavala obsahom nez ostatne, a ani ta cena nie je zla. A este skusila som dat Jerrymu ryzovu dietu- na nesolenu sa mi vykaslal, vobec sa jej nechytil(to bol piatok) vcera som mu spravila s maskom na vode a pekne si pochutnava a konecne aj jeho stolicka vyzerala lepsie, takze s nou pokracujem a dufam ze to bude uz iba lepsie, dakujem
    odpoveď na: ako nato #64411
    v3ronik4
    Člen
    A este dodam pochvalit psika zakazdym co to spravi von:-)
    odpoveď na: ako nato #64410
    v3ronik4
    Člen
    Suhlasim s Heny, tie prechadzky aspon kazde dve hodinky, po hre, po krmeni, a aj ked sa nevycika ae pravidelne a postupne sa to nauci a chodit na miesta kde si to oznackuju aj iny psikovia a fenky. Nam k rychlejsiemu ze sa cika vonku a nie dnu pomohla sestrina fena, chodili sme vzdy s oboma von a nas Jerry videl ze ona cika tak aj on a tak isto aj kakanim to bolo, tak ak mas nejaku kamaratku co ma starsieho psika co to viem skuste chodit spolu von a uvidis.
    odpoveď na: vrcanie #64371
    v3ronik4
    Člen
    Tak skus teda viac tej zeleniny trosku a uvidis ae verim ze sa vam coskoro podari dostat do chcenej podoby:-)A tie prechadzky si myslim ze je dost my mame tak podobne, takze msuisme trosku viac papat aby pribral:-)
    odpoveď na: Starostlivost o oci yorka #64055
    v3ronik4
    Člen
    Dakujem:-)
    odpoveď na: Starostlivost o oci yorka #64053
    v3ronik4
    Člen
    Jasne odmenujem pamlskami za spravne odvedeni povel ae rano ked sme boli sami celkom mu to islo a pred hodinkou sme boli a ani pamlsok nechcel ae posluchol to som bola rada..dufam ze nam to pojde len lepsie:-)
    odpoveď na: Starostlivost o oci yorka #64051
    v3ronik4
    Člen
    No jasne my ae vacsinou trenujeme na zahrade tak perfektne vsetko zvlada ae vsimla som si dnes na prechadzke, sme u nasich v meste, ze ma velmi malo registruje ze radsej by sa zabaval a pozoroval nieco ine takze musime cvicit, cvicit cvicit!
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 95 )