lubinka

Reakcie

Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: cestovanie #57194
    lubinka
    Člen
    no tak jedine to skusit na kratsiu trasu a uvidime. ale asi hned radsej na prepravku naucit, nech nemam problem keby nebolo k dispozicii auto. autobusari robia casto problemy.
    odpoveď na: cestovanie #57196
    lubinka
    Člen
    no ja ak to vyjde by som mala ist tiez do rakuska byvat. ak majitelia bytu povolia psa tak to skusime. tie tabletky by som asi ale pre istotu vzala. uz som raz mala tu cest cistit ovracane auto. 🙂
    odpoveď na: cestovanie #57199
    lubinka
    Člen
    no musim pockat kym pride priatel zas na svk. a vreckovky a sacky nosim aj kvoli sebe. no len s tym ze ja mam najazdene uz vyse 40000 Km. ale uz sme cestovali, no bolo to vzdy len do 10 min.a prebiehalo to dobre, len trochu skucala.
    odpoveď na: preco sa sprava moja fenka ako keby bola pes #57767
    lubinka
    Člen
    no je aj trochu urazena ked ju na to okriknem a zakazem jej to. moze to byt aj zmenou prostredia? v nedelu sme odisli do rakuska kde sme cely den same v garsonke a pred tym bolo vela ludi v dome a aj deti ktore sa s nou hrali. cize stale sa jej niekto venoval. teraz som tam len ja a priatel ked pride vecer z prace. zas nejde aby som sa jej venpvala neustale.
    odpoveď na: Kde spí váš pejsek #51015
    lubinka
    Člen
    MOja fenka spi v posteli, no snazime sa odnaucit, a ked na nu niekto nakrici sa urazi a ide do kupelky do kosa so spinavym pradlom.
    odpoveď na: Pes v posteli #58500
    lubinka
    Člen
    No to keby bolo aj u nas. ale ja sa mozem mrvit kolko chcem, ju ani nepohne. a ked ju chcem dat dola tak sa uplne uvolni ze je raz tak tazsia potom. xixi taky maly prefikanec. neda sa len tak lahko odtlacit. ale v poslednom case nespi uz na mojej polke, ale len na priatelovej.
    odpoveď na: Pes v posteli #58498
    lubinka
    Člen
    no za pokus o ale stoji. ale vsimla som si ze ked nechce tak nejde na postel. ale ked chce tak to skusa kolko da. na mna sa niekedy az tak nalepi ze sa musim posunut. ale vacsinou ked sa posadim a uz sa len na nu pozriem tak ide sama do pelechu. keby nas aspon neutlacala, tak by mi ani nevadila. kolkokrat sa zobudim na to ze ma bolia nohy a ona mi na nich spi. ma vyse sedem kil, tak je to poriadna vaha ked si na mna lahne alebo sa do mna zapre aby som sa posunula. xixi.
    odpoveď na: Pes v posteli #58496
    lubinka
    Člen
    aj my robime pokroky ale len tak sporadicky, tuto noc spala vacsiu cast v pelechu. je to rozne. mozno to suvisi aj s tym ze sa teraz hara. je dost naladova. raz by bola len pri niekom a tulila sa a inokedy sa zlozi v chodbe na zemi.
    odpoveď na: Pes v posteli #58493
    lubinka
    Člen
    Trpezlivost by aj bola, ale s tym rezimom je to tazsie.ja chodim do prace ako sa sefovi zachce, raz rano, raz poobede, raz od rana do vecera.priatel sice odchadza vzty v tu istu hodinu ale tiez pride podla toho ci ma vela prace a pod. doma u rodicov ju nenapadne ist do izby. aj ked odchadzame tak vsetky spalne zatvarame. moze byt led v kuchyni a na chodbe. myslim ze to pojde ked bude spalna osobitne od inych miestnosti a zavreta. teraz ju mozem len ucit ako neist na postel v noci. aby sme sa vyspali. cez den to neovplyvnim. uz som rozmyslal ze kupim tie mreze co sa pouzivaju pri detoch aby nesli na schody a pod. to by nemala ani preskocit. a stale nas bude mat na ociach. a kedze to bude pre nu vsetko nove, aj byvanie a podmienky, tak si myslim ze to bude brat akoby to tam uz bolo a malo byt.
    odpoveď na: Pes v posteli #58490
    lubinka
    Člen
    presne tak to mame aj my. nefunguje skoro nic. ked chce ist na postel tak ide. najde si inu stranu z ktorej skoci na postel. my to mame o to tazsie ze sme v garsonke takze na postel ma stale pristup. ked sme v praci tak tam samozrejme spi a s tym neurobim nic ked som neni doma. myslim ze je zmetena ze cez den moze byt na posteli a v noci nie. ale su noci kedy prespi vacsiu cast v pelechu. na jednej strane by mi tam nevadila, keby nas nevytlacala a nespala rovno pri hlave. a na druhej strane este nemam deti a ked budu tak to by som sa uz vobec nevyspala. to by som mohla ist rovno na zem spat, nech si tam robia co chcu. samozrejme ze nechcem mat dieta v posteli, na to bude mat vlastnu, ale su chvile ked bude pri nas spat. este dufam ze ked budeme byvat vo viac izbovom byte ci dome tak sa to bude dat oddelit. aj tym ze cez den tam nebude mat vobec pristup.
    odpoveď na: Pes v posteli #58486
    lubinka
    Člen
    No budeme sa snazit co to da.
Zobrazuje sa 11 príspevkov - 1 až 11 (z celkového počtu 11 )