Milli21

Reakcie

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Zapcha u psika #53667
    Milli21
    Člen
    Pan doktor, este by som sa chcela spytat, ci je normalne, ked bola 30. na klistire, ze este stale od vtedy nekakala, davali sme jej papat mastne, ako nam kazal pan doktor, ze nech ju prezenie, dokonca som jej davala aj activiu a ona nic stale.. Mame zase navstivit lekara alebo sa to este upravi?
    odpoveď na: Zapcha u psika #53666
    Milli21
    Člen
    Dobry den, dakujem vam, nakoniec to bol zapal pachovej zlazy, ktoru mala zahnisanu a museli jej urobit aj klistir.. Takze nakoniec to dopadlo takto.. Dakujem vam 🙂
    odpoveď na: Problem so stekotom #53741
    Milli21
    Člen
    Kiez by to bola pravda, ale ti ludia su neni jej prvi majitelia, posuvali si ju ludia, kvoli tomu jej stekotu.. A majitelia, ktori ju maju teraz psa nikdy nemali a neviem, ci budu vediet ju vytrenovat a tak, dufam, ze sa to podari.. Maju ju teraz nejak okolo roka a ona stale steka na hocico… Je mi to luto, lebo sa trapia aj oni, aj ona.. Je to pekny psik, ale vobec neposlucha..
    odpoveď na: Pomoc pri vycviku slepeho psika #53247
    Milli21
    Člen
    Ked bola raz u nas, my mame aj macky, a ona macky neznasa a nasa macka zastala a ani sa nehla a ona ju ani nezaregistrovala, takze neviem.. Nehovorim, ze ju len bili, tak skusali vselico, ale doskrabala im dvere, nabytok, a viem, je to tazke, ale oni nikdy zvierata nemali, takze nevedia, ako na to.. Takze skusime najprv toho veterinara a potom sa ozvem, ze ako to dopadlo a co teda dalej, dakujem velmi pekne za rady a som rada, ze su na svete aj takito ludia, ktori zviaratkam rozumia..
    odpoveď na: Pomoc pri vycviku slepeho psika #53245
    Milli21
    Člen
    To neviem s istotou povedat, myslim si, ze nie.. Na zaciatku ju iba upozornovali, popripade dostala s novinami, ale ona si z toho vobec nic nerobi, ona sa prikrci, vie, ze nerobi dobre, ale steka dalej..
    odpoveď na: Pomoc pri vycviku slepeho psika #53243
    Milli21
    Člen
    Zdravim, moji znami maju tiez slepu fenku, ktora je o nieco mladsia, len oni maju problem zase taky, ze stale steka, asi je to nejaky styl obranneho mechanizmu, ale ten stekot je neznesitelny, pisklavy, hlucny a susedia ich uz maju plne zuby, chceli ju uz aj dat prec, ale nemaju to srdce.. problem je, ze putovala od jedneho majitela k druhemu, kvoli jej povahe predpokladam.. aj jej bolo urcite ublizovane.. chcela by som im nejak poradit, pomoct.. Uz sme rozmyslali, ci sa da aj nieco spravit s hlasivkami, ale to uz je krajne riesenie, urcite by bolo pre vsetkych super, keby sa to da nejak zvladnut.. Velmi pekne dakujem vopred za kazdu radu…
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )