Tablety na odčervenie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 22 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48139
    Danny1
    Člen
    Prosím vás ako sa dávaju tablety na odčervenie ??? mam 3 tabletky a mám ich dať naraz moj pes a 29 kilo a jedna je na 10 kilo takže 3 tablety naraz alebo po nejakom čase ?
    #56839
    Renatus
    Člen
    Naraz prislúchajúce množstvo podľa váhy psa…To znamená, že keď môj má 5 kg a tabletka nje na 10 kg, tak ja dám mojmu pol tabletky!Raz za tri mesiace…

    Keď Vy máte cca 30 kg psa a tabletka je na 10 kg váhy, tak musíte dať tri tabletky naraz!

    #56840
    zuz
    Člen
    Ja ich mojim dam tak, ze si na prst vytlacim kus syra Bambino a tabletu schovam donho. Pes si to pri lizani ani nevsimne.
    #56841
    wawa1
    Člen
    Lune som davala do platku sunky a ani neviem ako a uz nebola tabletka.
    #56842
    katarina2
    Člen
    Môj pes má 8kg a dala som mu celú tabletku do syra, on ju zbadal, vypľul syr a opatrne ho objedol a tabletka zostala na zemi tak som to zopakovala tak že som ju rozdrvila a znova do syra, potom ju už zjedol ale asi celá bola na neho veľká dávka neskôr to vyvracal, tak teraz neviem či v ňom zostalo aspoň toľko čo postačilo na od červenie alebo to opakovať?
    #56843
    heny
    Člen
    by som to radsej zopakovala.ja by som mu ju dala na 2x. 1 jeden prvu polovicu, druhy den 2hu polovicu…
    #56844
    wendy1
    Člen
    Minule som sa rozpravala s vetom, ze najlepsie je odcervovat len ked je to nutne. Cize doporucuje zaniest stolicu do labaku, dat vysetrit a ked je to nutne tak odcervit podla toho co v nej najdu. Nakolko odcervenie narusa crevnu mikrofloru. Ja to uz budem robit takto ako mi poradil.
    #56845
    heny
    Člen
    to fakt ? to som netusila… mne veto raz povedal ze netreba casto odcervovat ked psik nepapa vela- nic zo zeme… ja odcervnujem kazde tri mesiace- plus minus 1 tyzden…. wendy kedze odcervnovanie narusa crevnu mikrofloru, mozem ho odcervnovat polovicnou davkou ? malo by to ucinok ? … informujem sa u veta co stoji rozbor tu v rakusku…
    #56846
    wendy1
    Člen
    POdla mna bud odcervujes alebo nie, ak sa nemylim tak cena u nas je cena za rozbor okolo 3,5 €. Vies popripade davat probioticke pripravky alebo pasty na obnovu crevnej mikroflory, ale ak Ta to nevyjde draho tak som za ten rozbor stolice.
    #56847
    Smallblot
    Člen
    No “fajnovo” s tou črevnou mikroflorou :(, ja som odčervovala Ronyho teraz na nový rok, dala som mu tabletu večer do trošky syra, ako vždy (každé 3 mesiace) a na druhý deň ho totálne prehnalo. Som sa bála, že by to mohlo mať súvis, ale predtým sme nikdy problém takýto nemali, no možno mu to teraz nejak “nesadlo”? Lebo nebolo to dlhodobé, proste to na neho takto prišlo raz a potom už zase všetko ok.
    Vraj na odčervenie je dobrý aj cesnak, len teraz neviem či surový alebo tak funguje aj v strave uvarený (napr. s ryžou a mäsom).
    #56848
    heny
    Člen
    musim reagovat na cesnak… ked som kupovala prveho psika mi chovatelia tiez povedali , ze cesnak je dobry na odcervnenie aj som to robila a raz mi veto povedal ze si tym pomaly zabijam psa… tak neviem co je na to pravdy ci je spravne cesnakom odcervnovat alebo nie…
    #56849
    wendy1
    Člen
    Na cesnak by som sa neposliehala, skor som za ten rozbor.
    #56850
    misskate
    Člen
    cesnak psi nemozu. stracaju tym cuch a tak isto aj cibula. ja odcervujem nasu kazde tri mesiace. a tiez kupijem 3x na 10kg a davam jej ich naraz, myslim v ten isty den.
    #56851
    Nela2011
    Člen
    moj psik ma 6 mesiacov a bol odcervneny od kedy ho mame 2x a to hned ako sme ho priniesli domov a potom este raz pred ockovanim a odvtedy nic, ked sme boli aj na dalsich ockovaniach nehovoril nic veterinar a najblizsie k nemu mame ist az v juli, to dovtedy nebude odcervneny? neviem ci je to spravne alebo nie, neviete poradit?
    #56852
    misskate
    Člen
    moj veterinar tiez nehovori o odcervovani. my mu kupujeme tabletky na odcervenie v lekarni. ale da sa aj u veterinara. tabletky mu podavate vy a nie veterinar a malo by sa kazde 3 mesiace.
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 22 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.