strihanie yorkshira

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Plemená strihanie yorkshira

  • This topic has 4 hlasy and 13 odpovedí.
Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47981
    heny
    Člen
    ahojte …. mozete mi niekto poradit kedy mozem zacat strihat yorkiho??( pocula som ze az od pol roka)ale v teplach sa stale schovava do tienov,takze prechadzky su dost komplikovane…. sadne do tienu a nechce sa mu dalej:(( ma len 9 tyzdnov, mozem ho uz ostrihat ????? dakujem
    #56068
    wendy1
    Člen
    Vraj je dobre ozaj od pol roka. Moja ma kratku srst a tiez sa schovava do tiena ak je kde. Zoberte vodu a postriekajte ho. Ja to takto niekedy riesim.
    #56069
    heny
    Člen
    dobry napad , to ho osviezi. dakujem:)
    #56070
    My sme nášho už v 4. mesiaci dali ostrihať u veterinára. Kaderníčka (psia :D) hovorila že už kľudne sme ho mohli dať aj skôr.Ona svojich psikov tiež davala už od 2.mesiaca.
    #56071
    heny
    Člen
    hej? uz od 2 mesiaca?? …ja si myslim ze sa mu nic nestane ked ho ostriham… ked sa ochladi mu dam tricko…
    #56072
    wendy1
    Člen
    Neviem ci je to dobry napad, to ze je niekto kadernik, nemusi byt expert na tuto rasu aj ked to ma doma. Ale je to Vas psik- Urcite nie pre srandu aj veterinari povedia, ze psika treba kupat so samponom od 6 mes. Jasne ked je nutne, tak co uz, ale so strihanim by som pockala. Kadernicka by mala skor biznis.
    #56073
    heny
    Člen
    ….asi mas pravdu… doteraz som sa docitala ze strihat tak od 5 mesiacov… z jednej strany mi ho je luto ako sa stale schovava do tiena z druhej strany sa bojim aby neprechadol….asi naozaj pockam riskovat sa neoplati…
    #56074
    zuz
    Člen
    Kedze je to york a nema srst ale vlasy, nevidim to s tym teplom az tak tragicky. To, ze ide do tiena je logicke. Ak sa budu teploty zvysovat, dala by som mu na dvor namoceny uterak, kde si moze schladit labky aj busko. Neprechladne, vie si regulovat, kedy stacilo. A oblievala by som mu chladnou (nie ladovou) vodou zatylok.
    #56075
    heny
    Člen
    …. dufam ma tu nikdo nebude odsudzovat…. ja som ho predsa ostrihala. .. taky je zlaty, a ovela viac beha !!!!! po ostrihany, okupani a samozrejme osuseni sme boli vonku no ja som ho tak este nevidela behat a santit:) mozno aj on sa citi odlahceny.
    #56076
    určite 🙂
    #56077
    heny
    Člen
    no konecne sa niekto ozval:)u teba vse ok s hafanom?
    #56078
    wendy1
    Člen
    Akurat dnes som stretla jednu znamu co ma kokricu a povedala mi ze ju chcela dat ostrihat a kadernicka jej ju odmietla ostrihata povedala ze prva stenacia srst ma vypadat sama. Cize tam pojdu az ked cela vyplzne. Ked som sa opytala ze ci nevie ze preco, tak povedala ze nie, lebo sa jej nepytala. To by ma inac zaujimalo ze preco nie, lebo vedela som len to ze by sa nemalo, ale dovod neviem.
    #56079
    heny
    Člen
    ja napriklad nevidim dovod preco by sa psik nemohol skor ostrihat ( pri yorkoch) …je leto, su horucavy a tiez je psikovi lepsie ked nema na sebe ,,kilo chlpov,, . navecer ked sa ochladi mu davam tricko aby nahodou neprechadol….tiez som rozmyslala ci ho mam alebo nemam ostrihat . ostrihala som ho a nelutujem.takisto s kupanim… vsade sa pise ze kupat steniatko sa nema casto…preco? ked musis tak musis okupat no nie?ved aj male babetka sa musia kupat….rodicia tiez nekupu deti od 3 ci 4 mesiacoch:) a takisto maju citlivu kozu.
    #56080
    heny
    Člen
    ahojtee… boli sme u veterinara a ten vravel ze to vobec neni problem ze som ho tak skoro ostrihala…. :)) ze aj jemu je tak lepsie v teplach.
Zobrazuje sa 14 príspevkov - 1 až 14 (z celkového počtu 14 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.