nemohucnost

  • This topic has 4 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47760
    eminka
    Člen
    Dobrý deň, dnes sa mi psík zamotal do vodítka a ako sa trhol padol na zem a udrel si hlavu. Keď som k nemu prišla mal v ústach zaseknuté vodítko a vlastne celú papuľu musela som mu ju ja otvoriť a vybrať ho chcela som ho postaviť na nohy ale len ležal bol ako keby po narkóze sa prebral odniesla som ho domov a celkom sa z toho otriasol začal chodiť len sa stále trasie. Myslíte že to môže mať nejaké následky? Čo sa mu mohlo stať že bol ako paralizovaný?
    #54483
    myslím že trhnutím sa stlačil bod na krku ktorým sa dávajú aj havkovia samy do podriadenej polohy, takže myslím že z toho by nemalo nič byť a čo sa týka toho trasenia, je možné že pri páde sa mu dostalo niečo do uška treba to pozrieť,ak by tam nebolo nič mechanické a bude triasť aj naďalej radšej treba skočiť k veterinárovi
    #54484
    eminka
    Člen
    a nemohol to byt epileptický záchvat? som čítala že pri takom šoku môže k nemu dôjsť.
    #54485
    zuz
    Člen
    Ked si si nie ista a chova sa inak, ako je obvykle, chod radsej na vysetrenie. Pokial padol nekoordinovane, moze mat aj otras mozgu.
    #54486
    Scylla
    Člen
    udeřil se do hlavy – otřes mozku, škubl si krkem – možné skřípnutí nervů, třes odpovídá problémům s nervy. Nevysedávej u netu a běž ihned, opravdu ihned k vetovi a vyžaduj, aby zkontroloval reakci zorniček na obou očích, opravdu obou a nervové reflexy. S pejskem manipuluj velmi, velmi opatrně. A jdi opravdu ihned k doktorovi. Je lepší tam jít zbytečně, než mít psa postiženého po zbytek života.

    Bod na krku do podřízené polohy???? Nezlob se, ale to je nesmysl. Pes má na krku několik akupresurních bodů, ale žádný z nich nemůže způsobit celkovou paralýzu. Jen zastánci ostnáčů a škrťáků a elektrických obojků se občas divý zvláštnímu způsobu pohybu psa, polohy jeho hlavy a podobně. Jen lidé pověřám věřící třepou se psem za krk, žádný pes, žádná fena to nikdy neudělá. Jen když chce třepaného psa doslova zabít.

Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.