Môj kríženec Čivavy ma nenechá spať

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Výcvik psa Môj kríženec Čivavy ma nenechá spať

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #48998
    Majco
    Člen
    Prosím pomôžte mi môj psík knučí a to hlavne vtedy ked si idem lahnuť a zatvorím dvere.Dokonca som mu dala aj svoje tričko ktoré som počas dna nosila aby ma cítil no nepomohlo. No nielen to, neustále škriabe na dvere a to každú noc. Jedná sa o kríženca čivavy je dosť na mna naviazaný aj ked sa ho počas dňa v podstate snažím ignorovať, v noci je to sním naozaj ťažké.Je dosť plachý a hlavne vonku. Prosím o pomoc, súrne.
    #64730
    katarina2
    Člen
    Ja spím s mojím v jednej izbe a je pokoj, ved to je jedno kde po ňom treba vysávať…
    #64731
    wendy1
    Člen
    Katka to ale nie je riesenie nie kazdy chce mat psika v posteli.:D
    Majco ako dlho ho mas?
    Skus trenovat pocas dna, ze ho nechas na mieste, nikdy ho ale neposielaj na miesto za trest. Musi brat svoj peliesok ako svoje miesto kde rad chodi, kde si oddychne.
    Vecer ho pohladkaj, povedz mu napr. spi a chod do svojej postele, zial budes to musiet par noci vydrzat, nesmies vstavat a ist k nemu, lebo si nato zvykne ze ak zapisti, tak ty vstanes a polavis vo svojom. Pripadne vstan raz a odnes ho na miesto, pohladkaj, chvilku bud pri nom a povedz mu opat napr. spi a zostan.
    Treba trosku treningu.
    Pred spankom sa s nim pohraj, nech je unaveny.:D
    Chodis s nim medzi psikov, ak nie tak je nacase, nech je socializovany. Stretavaj sa co najviac s detmi, ludmi, psikmi, nech si zvyka a plachost ho prejde, nechaj ho aj s vacsimi psikmi ak ich poznas, len nech nema zlu skusenost, to uz musis vyhodnotit ty kedy treba nieco stopnut.
    AKy je stary?
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.