Čo poviete na Veľko(Vianočné), sviatky?

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Plemená Čo poviete na Veľko(Vianočné), sviatky?

  • This topic has 3 hlasy and 5 odpovedí.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48905
    katarina2
    Člen
    Mám veselý príspevok. Nečakane napadol sneh taký že na dvore a v záhrade je vysoký asi 30cm, samozrejme v tomto nečase sme nešli na prechádzku, konkrétne včera padalo celý deň ale Beník von musel, takže som ho púšťala von aspoň na dvor tak často ako chcel. Pokiaľ je mäkký ľahký sniežik to miluje, lieta po ňom ako zajačik, ale takýto dážď so snehom a kopy snehu ako blato, to veľmi nemusí – no ale bol mu dlhý deň tak aj tak som ho púšťala von tak často ako on chcel. Ja som ho pozorovala z terasy, nôžky mal ponorené v mokrom snehu až po bruško, normálne mal problém z ťažkého snehu vyskakovať, takže len si vykonal potrebu a utekal späť. Utekal tak rýchle že v predsieni sa na mokrých labkách tak pošmykol, že sa rozčapil, bol taký smiešny že som sa nezdržala smiechu ale drobec sa zatváril urazene, až mi ho prišlo ľúto a keď som ho šla pohladkať a vyľúbkať začal na mňa vrčať. Ale ja už tento spôsob vrčania poznám, zľakol sa že ide do vane, lebo vždy tam smeruje keď sú labky špinavé ale teraz boli len mokré, takže vaňa nehrozila a potom ešte do večera x krát vybehne.
    Týmto, by som chcela pozdraviť všetkých havkáčov a zapriať Veselé Veľkonočné sviatky, aj keď sú takéto nezvyklé ako sa ani nepamätám či niekedy boli.
    482215_529481690436491_1430703214_n.jpg
    #63934
    heny
    Člen
    :))

    dakujeme, aj tebe prajeme pekne velkonocne sviatky 🙂

    #63935
    katarina2
    Člen
    Kým sme vlani mali sneh- naši drobci až po uši, tak teraz je už krásna jar ako má byť. Práve si tu pozerám vlaňajší príspevok a porovnávam – spomienky. Ozaj teraz asi aj kliešte prídu skôr, kedy začneme robiť opatrenie proti kliešťom? Stačí od apríla?
    #63936
    heny
    Člen
    Ak si dobre pamatam u nas bolo celkom pekne o takomto case….:)

    Kliestov ani nespominaj minuly rok ich bolo velaaaa:((
    neviem ci tento rok neskusim obojok proti tym hnusakom…
    Inak ja pipetu davam cely rok ca kazde tri mesiace…

    #63937
    wendy1
    Člen
    Uz klieste su, znamej pes mal pred tyzdnom. My sme nasadili minuly vikend obojok, ten bio co som spominala. 🙁 A teraz ich bude podla zimy este viac a aj na komare sa mozme zacat tesit.:(
    #63938
    katarina2
    Člen
    Pipety aj ja dávam môjmu každé 3 mesice od jary do zimy ale v zime už nie, tak teda začnem už dnes aj ja dávať pipetu.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.