agresivita mladej fenky

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Výcvik psa agresivita mladej fenky

  • This topic has 3 hlasy and 3 odpovede.
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Autor
    Príspevky
  • #49006
    janka458
    Člen
    Dobry den, mam otazocku… mam 4 mesacnu fenku plemena czne corso..doma je velmi maznava, vobec ani nekusne iba ked sa hrame tak sa blazni inak je kludna..no teraz uz je to tak tyzden kazdy krat ked s nou idem von tak z nicoho nic zacne okolo mna behat, cerit zuby, vrcat, skakat po mne, stekat..najprv som si myslela ze to je vyzva ku hre..no ked ma zacla akusat a byt hnusna, docitala som sa ze to moze byt aj tym ze sa snazi nadomnou vyhrat, presadit si miesto v rodine..poradite mi ako mam reagovat ked toto zacne robit?..ukludnovanie nepomaha…nemoze to byt napr. Aj tym ze meni zuby? Ze by mala take zmeny nalad?..alebo nasa babka jej obcas dacim svihne, mohlo by to byt tym?
    img_20130922_101458.jpg
    #64775
    zita
    Člen
    Janka, mam taky pocit, ze sa tesi z toho, ze sa jej venujes az sa rozkekesi a nekontroluje sa. Ked ju lopticka bavi, tak ju s nou unav. Ked uz bude dost unvena, tak sa s nou trosku potes. Ak by to smerovalo k tomu, ze sa prestava kontrolovat skonci to. Bud najkratsia cesta domov pri nohe alebo ju odputaj od seba tou loptickou.
    A o babke plati co som pisala na Konikovi. Zial.
    #64773
    heny
    Člen
    Zubamy to podla mna nebude.,..a babke by som zakazala ju,, svihat,,!!

    Ked zacne okolo teba vyvadzat by som sa otocila chrbtom a ignorovala. Ked sa postavi pred teba, zase otocila chcrbtom a ignorovala,kym sa neukludni.
    Ukludnovanie nepomoze,vyciti z teba ze si nervozna,nesvoja, bude to robit dalej….snazi sa presadit,zistuje kde su hranice, treba jej dopriat vybeh, vycvik….

    #64774
    janka458
    Člen
    Babke sa to snazim vysvetlit uz velmi dlho, lenze ona nema rada psov a stale ju udrie, rodicov to nezaujima a dokonca je zle na mna ze na nu kricim aby nechala mojho psa.. chodime pravidelne na cvicak, ale toto predrym nerobila..vzdy ked som sa otocila chrbtom alebo ostala stat tak okolo mna zacala behat a kusat ma..skusila som ju schmatnut za kozu na krku zo zadu a pritlacit ku zemi..vcera mi dokusala celu ruku :/.. skusim dnes s nou ist von, hodit jej par ,rat loptu a nechat ju len behat..lebo vzdy ako sa jej prihovorim zacne sa blaznit a skonci to agresivitou..
Zobrazujú sa 4 príspevky - 1 až 4 (z celkového počtu 4)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.