zuzana31

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 31 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: Dostal úpal? #61481
    zuzana31
    Člen
    To mi je ľúto- verím, že to nebude až také zlé- možno ide iba o nejaký banálnejší problém, uvidíte, čo povie lekár. Je ťažké na to nemyslieť, viem, že sa bojíte o neho, ale bez presnej diagnózy zatiaľ myslíte pozitívne… Dajte vedieť, myslím na Vás i na Vášho miláčika!
    odpoveď na: Dostal úpal? #61476
    zuzana31
    Člen
    aj ja som sa márne pokúšala- už som sa zľakla, že mi zablokovali účet :-))) ale mi odľahlo, som rada, že som znova tu!
    odpoveď na: Čivava #61569
    zuzana31
    Člen
    Vďaka! Vy mi ten výber riadne sťažujete, xi,xi- teraz skutočne nevieme, jediné, čo je isté, že chceme malé plemeno, tiež verného spoločníka, ale aj ,,maznoška”- ako píše Veronika. Dám iste vedieť, ešte stále rozmýšľame… Mám tiež ten istý názor, že je to o výchove.A rasa? Hlavne, aby bol zdravý… :-)))Choroba si však nevyberá- podobne ako u ľudí- mladý, starý, každému sa to môže stať, výnimky neplatia ani u psíkov. Sesternica má Cavaliera a je zdravý, my sme oň prišli, hoci sa nedožil ani 5 rokov…Pekný deň všetkým a psíkovia nech robia iba radosť!!! 😀
    odpoveď na: Dostal úpal? #61473
    zuzana31
    Člen
    tú kameru som nemyslela vážne- viem, že euráčikov nie je nikdy dosť, ale keby na ňu bolo, bola by to jedna z možností.S tou susedou spolucítim, poznáme podobných! Želám všetko dobré a Beníkovi zdravíčko…Už mu je, dúfam, lepšie…
    20140301_160608.jpg
    odpoveď na: Dostal úpal? #61471
    zuzana31
    Člen
    asi namontovať kameru a dôkazy budú :-))) Ale skutočne- niektorí ľudia sú neuveriteľní, takí by sa mali odsťahovať niekde na samotu- tam budú mať kľud a nebude ich nič rušiť, ale sú aj takí, ktorí sa v tom priam vyžívajú- poznám zopár, žiaľ!
    cam01028.jpg
    odpoveď na: Dostal úpal? #61467
    zuzana31
    Člen
    Dobre robíte…Hoci Beníkove územie bude kratšie, ale aspoň bezpečnejšie- to je prvoradé! Takí ľudia nemajú chrbtovú kosť! A pipeta-je dobrá vec, aj nášmu Baduškovi pomáhala- raz neviem, kde chytil blchy- ale mal ich teda hojno, no keď dostal pipetku, začali mu vychádzať z kožucha, mal ich po hlave, po tele- no všade, ale behom pár dní sa úplne stratili, ešte sme ho neskôr umyli aj šampónom proti blchám- vyplavili sa už iba tie mŕtve a bol pokoj. Keď skončí účinok, treba zopakovať, aby bol chránený. Pekný deň!
    odpoveď na: Dostal úpal? #61465
    zuzana31
    Člen
    tak od takej radšej čo najďalej a oči mať na stopkách, nech sa Beník ku nej ani len nepriblíži a sledujte, či niečo aj nepodhodila, taká je schopná azda všetkého… Nemám slov!!!
    odpoveď na: cavalier king charles #57413
    zuzana31
    Člen
    Súhlasím… V skutočnosti to bolo však ešte smutnejšie, nedá sa to opísať slovami, treba prežiť. Hoci to bol ,,iba psík”, ale ako píšete- člen rodiny a na to sa skutočne nedá len tak ľahko zabudnúť! Dnes je to práve 90 dní, ale stále ho vidím pred očami… Ja som si zmenila prihlasovacie meno- všetci majú nejaké prezývky a ja som bolo taká ,,oficiálna”. Pozdravuje aj otec a Lucka…Krásny deň!
    odpoveď na: Dostal úpal? #61463
    zuzana31
    Člen
    Netreba sa báť, skutočne, niekedy by mohlo ísť aj o život Beníka- takéto správanie sa nedá tolerovať!
    barsoom3.jpg
    odpoveď na: Dostal úpal? #61456
    zuzana31
    Člen
    Ako keby som počula tú našu susedu…Tá ma radšej obchádza a keď má odzdraviť- tak iba tak, popod nos.
    S takými ľuďmi sa ťažko vychádza, hovorí sa, že kto nemá rád zvieratká, nemá rád ani ľudí- niečo na tom asi bude. Budem držať palčeky a Beníkovi ,,labky”. Všetko dobré!
    brixi-zcz.jpg
    odpoveď na: Dostal úpal? #61454
    zuzana31
    Člen
    Držím palčeky a dajte vedieť…Hneď ráno som sa pýtala otca, či nevie, ako je ,,malému”, na susedu treba dávať asi lepší pozor- my tu tiež máme jednu takú podobnú, keď sme mali Badynka, vždy sme sa báli, aby nepodhodila nejakú otravu alebo niečo podobné- do očí mi povedala, že ona tu ,,psov nestrpí” Pekný deň a nech sa darí!
    anny_vrh0812.jpg
    odpoveď na: cavalier king charles #57415
    zuzana31
    Člen
    Sme na tom podobne… Keď sa nám Badynko pomaly strácal pred očami- bolel ma každý pohľad na neho, bolo to iba klbko kože a kostí… Keď sme ho definitívne stratili- tiež sme povedali, že už nikdy viac, ale začalo nám ,,čosi chýbať”, je to ako ,,droga”- keď si raz človek pričuchne, potrebuje ďalšiu dávku- v našom prípade psíka…Pre tých, ktorí zažili niečo podobné, netreba viac vysvetľovať. Som rada, že Beník robí iba radosť- a naopak, Vy mu dávate tiež svoju lásku a tým ste obaja šťastní. Veď o tom je život- robiť iných šťastných :-))) pa,pa
    odpoveď na: začiatky so šteniatkom #62628
    zuzana31
    Člen
    Dávnejšie som tu nebola, najskôr som nestíhala, potom chrípka a keď bol čas- nemali sme internet 🙁
    Chcem sa spýtať, či sa niekto stretol s tým, že sa psík trasie zo strachu…S Badynkom sme také niečo nezažili, on keď sa bál, tak kňučal, nechcel sa pohnúť ap….Naša Ťapka ak príde do neznámeho prostredia, začne sa veľmi triasť akoby mala zimnicu,nechce behať, stále sa pýta na ruky,dnes sa aj pocikala v näručí,po nejakom čase to prejde. Najskôr som si myslela, že jej je skutočne zima- boli sme vonku a trocha sa ochladilo, ale zistila som, že sa tak trasie aj keď páli slnko- a to vždy, keď je niekde prvýkrát alebo menej často. Akonáhle prídeme do blízkosti domu, na rukách nevydrží ani chvíľu a behá ako ,,strela”. Ako sa mám zachovať? Nechcem ju ľutovať, chlácholiť, nechcem z nej vychovať nejakú ,,padavku”. Som psíkmi nemá problém, ,,komunikuje s nimi”, ani ľudí sa veľmi nebojí, let toho neznámeho prostredia…
    odpoveď na: Hrozí rakovina?… #61652
    zuzana31
    Člen
    Počula som, že Beník mal vraj nejakých kliešťov okolo papuľky? Ešte som nepočula, že by bolo na kope toľko kliešťov naraz… Je mi ľúto, že sa potýkate so samými starosťami, ale verím, že príde aj lepšie obdobie a spolu budete prežívať iba krásne chvíle. Krásnu nedeľu!
    odpoveď na: začiatky so šteniatkom #62626
    zuzana31
    Člen
    Neviem, ešte som to nepočula- skúsim zistiť…
    Ťapka sa má ,,k svetu”- niekedy je až príliš hyperaktívna, musíme dávať pozor, lebo behom sekundy je úplne inde ako bola pred momentom… Je to však naša láska, dnes mi nebolo zdravotne celkom najlepšie- celé dopoludnie mi prespala pritúlená ku mne, akoby to skutočne cítila, inokedy behá ako strela, no dnes ,,ma strážila”. teraz je však znova vo forme- behá, skáče, vrčí…ako bábo, dnes má 10 týždňov.
    S cikaním je to zatiaľ rovnaké- do postele ani do pelechu sa nevyciká, no vonku nie a nie…
    Veronika, s tými novinami je to asi pravda- ona ciká len na noviny, tak ju učila aj chovateľka. Sme už po druhom očkovaní, tak von budeme môcť ísť už aj trocha na dlhšie, teraz pršalo a bolo dosť chladno, tak sme to obmedzili na nevyhnutné, aby neprechladla, už čakáme na slniečko…Skúsim zobrať von aj tie noviny, uvidím, čo a ako.
    Niekedy mám problém ,,ju skrotiť”- taká je divoká, no už trocha ovláda ,,sadni”- tak ju skúšam tým ukľudniť.Nechali sme ju aj 3 minúty samú- neštekala, ale veľmi ,,pišťala”, no, musí si zvyknúť, postupne budeme intervaly predlžovať.
    Pekný deň všetkým!
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 31 )