wendy1

Reakcie

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 2,384 )
  • Autor
    Príspevky
  • odpoveď na: haranie #58263
    wendy1
    Člen
    Presne to co napisala misskate, o tom ze aj velke psy dokazu zit v byte je pravda. Jeden skuseny chovatel vo svojej knihe raz napisal o retrievroch, ze tento pes sa zmesti aj na 1m2 ( obrazne povedane ) vo vnutri domova pri svojom panovi. A bolo v knihe aj napisane ak chcete retrievra len na dvor, tak v ziadnom pripade si ho nezaobstaravajte.
    Smallblot ty vies pisat krajsie ako ja, ja som asi niekedy velmi priama a prudka
    a clovek to vezme potom zle, pritom to nemyslim zle.
    odpoveď na: haranie #58259
    wendy1
    Člen
    Akurat som slusne opytala preco chcete mat stenata? Vy ste potom zacali reagovat ze su to hlupe otazky. AKo som napisla pre niekoho hlupe, pre niekoho nie. Vy ste ma najprv obvinili ze tyram svoju lebo ju chovam v byte a az potom som napisala ja ci Vas pes je stastny. Potom ste ma obvinili z rasizmu. Nikto Vam Vas nazor neberie. Len som sa slusne opytala na zaciatku.
    A ked uz ide o to mnozitelstvo, tak ste napisali ze mnozitelka nie ste. V poriadku, schvalujem ze mate vysetrenia, robte si ozaj co chcete. ALe potom preco sa chcete to naucit ak nechcete byt mnozitelka? Toto ste napisali Vy: Ano,fenu som nikdy nechovala,iba psikov, kazdy nejako zacina, nehanbim sa za to,ze nieco neviem,ved sa to chcem naucit,ale co vy viete? Vacsinou to takto zacina, netvrdim ze stale, najprv ma fena raz stenata a neskor je z toho biznis. Nehovorim ze to bude Vas pripad.
    odpoveď na: prípravky proti klieštom #55516
    wendy1
    Člen
    Kupte co chcete, ja pisem z vlastnej skusenosti.
    odpoveď na: prípravky proti klieštom #55514
    wendy1
    Člen
    http://www.atos-dog.sk/product/antiparazitny-obojok-scalibor-1592
    Dlzku 65 cm.
    Ja davam toto uz 3. krat a ziadneho kliesta sme zatial nemali. Klop-klop. Je dobry na klieste, blchy, komare a pakomare.
    odpoveď na: Co pomoze steniatku na zapchu? (mini yorkshire) #56005
    wendy1
    Člen
    Otodektoza-usny svrab: tvorba hnedocierneho mazu v zvukovode, kde sa nachadzaju belave svrabovce. Prenosne aj na cloveka. Tu sa robi vyter z ucha pod mikroskopom, otoskopia.
    odpoveď na: vlčiak rast #55253
    wendy1
    Člen
    Dakujeme.:-)
    odpoveď na: vlčiak rast #55217
    wendy1
    Člen
    Aj vajce je dobre, kludne mozete dat cele aj so skrupinou, len skrupinu trochu podrvte ( preferujem vajcia z podstielkoveho chovu )
    odpoveď na: vlčiak rast #55215
    wendy1
    Člen
    Na srst mozete pridavat mast s kvalitnym slnecnicovym olejom. Mast treba nechat rozpustit a do toho vmiesat olej. Pripadne viete kupit lososovy olej alebo co je lacnejsie tak raz za cas kupit ryby v konzerve vo vlastnej stave a to raz za cas primiesat do jedla, nakolko je to predsa len slane tak neprehanat to s tymi rybami v konzerve.
    odpoveď na: vlčiak rast #55214
    wendy1
    Člen
    Na srst mozete pridavat mast s kvalitnym slnecnicovym olejom. Mast treba nechat rozpustit a do toho vmiesat olej. Pripadne viete kupit lososovy olej alebo co je lacnejsie tak raz za cas kupit ryby v konzerve vo vlastnej stave a to raz za cas primiesat do jedla, nakolko je to preda len slane tak neprehanat to s tymi rybami v konzerve.
    odpoveď na: Zápcha? #62470
    wendy1
    Člen
    Maemi ak je to psik, tak dala by som mu vysetrit aj prostatu, nakolko som vcera citala ze psiky mozu mat probel pri vyprazdnovani aj ked maju prostatu. MOzno by som to spomenula vetovi.
    odpoveď na: Pomoc #62176
    wendy1
    Člen
    Holuby su prenasaci roznych ochoreni urcite. On zvykne jest ich hovienka?
    wendy1
    Člen
    Ja som citala tu studiu ( v knihe od R.D.)a po precitani nie som za kastraciu, ale ak clovek nechce riskovat je to na zvazeni cloveka ako sa rozhodne. Radsej to ako potom riesit problemy co so steniatkami. Ja napr. ku mojej ak pojdeme do domu chcem prave preto dalsiu fenu, aby som nieco take nemusela riesit. Napr. nasa 14 rocna pudlica je sterilizovana ( v 7. rokoch jej zivota )a nemala ziadne problemy, teraz je pravda ze posledny polrok sa zvykne pocuravat ak spi, ale to je uz starobou. Berie homeopatika a odvtedy sa jej stav zlepsil.
    odpoveď na: Nemecká doga #52737
    wendy1
    Člen
    Ver ze keby niekto vedel, tak to tu napise. Verim ze pan doktor poradi, on skor bude poznat nejakeho specialistu. Odkial si? V Kosiciach na veterine si nezistoval?
    odpoveď na: Maltézák #54173
    wendy1
    Člen
    Skuste sa opytat na http://www.dogforum.sk, myslim ze je tam aj tema o tom.
    odpoveď na: Maltézák #54170
    wendy1
    Člen
    Suhlasim s pravejou. Je ostrihany? To ak trochu plzne tak to je myslim v norme. Ale ak si nie ste ista tak sa opytajte veta a aj na ten pach. Dajte mu vytlacit tie analne zlazy ako spominala praveja.
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 2,384 )