Výcvik neposlušného psa

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Výcvik psa Výcvik neposlušného psa

  • This topic has 4 hlasy and 4 odpovede.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Autor
    Príspevky
  • #49177
    Nikita3
    Člen
    Zdravím,

    mám doma 5 mesačné šteniatko zlatého retrivera , ktoré je strašne neposlušné a tvrdohlavé. Skúšali sem ho cvičiť pomocou nejakej dobroty , keď poslúchol. Lenže sa nám dobrôt prejedol nefungujú absolútne granule , piškóty fakt neviem ako naňho. A čo je najhoršie nepočúva na svoje meno. Stalo sa nám raz , že ušiel z dvora a aj keď sme opakovane na neho volali nevracal sa . Keď ho ideme venčiť tak to ideme ako stíhačky po ceste a poprípade sa zatne a ľahne si na cestu a nechce ísť domov. Aj keď ho ťaháme proste sa nechce postaviť ešte viac si ľahne. Je to náš prvý pes asi robíme chybu, ale ja vážne neviem , že kde . Psovod nám odporučil aby sme mu kúpili obojok z tupými ostňami aby sa naučil správať a chodiť po ceste myslíte si , že je to dobrý nápad ??? Alebo čo by ste mi poradili lebo sme z toho doma fakt zúfalý .
    za odpovede a rady ďakujem vopred 🙂

    #65659
    heny
    Člen
    Jezis co je to za psovoda??????? 5mes je stena je to,, dieta,, Žiadny tvrdy vycvik len formou hry!
    Aj to max 5min denne a vtedy keď psik ma naladu, poradila by som knizku kupit popr na nete niečo najst.
    #65660
    Nikita3
    Člen
    Šak my sa hrame stale haha … mam doma knižku, ale tak zatial mi pomohla ho naučiť iba sadni 🙂 Ďakujem za odpoveď skúsim pozrieť ešte nejakú knižku.. 🙂
    #65661
    katarina2
    Člen
    ku niektorým psíkom treba dlhší čas a viac trpezlivosti ale skôr či neskôr sa to každý naučí a ten psovod čo poradil mi rozum zastane!, k tomu sa ani nechcem vyjadrovať ved to je týranie psa a ubližovať šteňaťu len za to že nepočúva! ha! mal by si to vyskúšať na sebe!!!
    #65662
    wendy1
    Člen
    Na privolanie je super trénovat vonku so stopovackou, nikdy ho však nenechavajte samého na stopovacke, aby sa neuskrtil a pod.
    Cvik třeba stále dotiahnut, ale radsej ako Heny pisala kratko trenovat.
    Odměna moze být aj hračka a pod. Možno by stál za pokus např. tvrdý sýr alebo detske parky. Tie mu budu viac vonat, odměna by nemalá být např. granule co běžně jedava.
    Na chodzu při nohe je super vodítko s moxon sluckou, len nech vám to niekto ukáže ako sa to dává, aby ste psikovi neublizili. Tie ostne by som dala vycvikarovi, stěna trebe podporovat a nie ho fyzicky a psychicky lamat.
Zobrazuje sa 5 príspevkov - 1 až 5 (z celkového počtu 5 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.