Šteniatko sa v spánku trasie

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Chovateľská poradňa Šteniatko sa v spánku trasie

  • This topic has 3 hlasy and 2 odpovede.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Autor
    Príspevky
  • #46412
    dobry den,

    ja by som sa chcela informovat ze sme si 25.12.2008&zaobstarali steniatko labradora a byva v byte snami.mame problem stym ze ona ked zaspi tak sa behom 5minut zacne strasne triast a moc rychlo zacne dychat,neviem sice co snov je tak by som sa chcela popytat aspon tuna..ked sme boli u veterinara na ockovani tak som sa nato pytala svojho veterinara a povedal mi len tolko ze:niektore psy ked byvaju v byte sa trasu a ze sa nemam bat ze to neni ziadna choroba!!!!proste mi to neako nesedi ze taky dlhy cas a stale je to castejsie tak proste vas prosim o radu co a ako by som jej vedela pomoct.dakujem vam.

    #49302
    Monika.
    Člen
    Niekedy to stenacie trasenie nemusi mat zadnen vazny zdravotny problem, steniatka prezivaju sny “podobne ludskym” moji dospeli psi niekedy robia v hlbokom spanku to iste…. ale pokial sa Vam nepozdava jeho spravanie, tiez pre istotu , odporucam navstivit nejaku inu veterinarnu ambulanciu…….
    #49301
    Ja by som navštívila iného veterinára alebo veterinárnu kliniku v blízkosti svojho bydliska.Neviem inú radu, nemám s týmto skúsenosť u našich psíkov.
Zobrazujú sa 3 príspevky - 1 až 3 (z celkového počtu 3)
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.