Psík ku mačičke ???

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Chcem psíka Psík ku mačičke ???

  • This topic has 5 hlasov and 9 odpovedí.
Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48898
    samuelo
    Člen
    Dobrý deň chcem sa spýtať či má niekto z vás skúsenosti s príchodom psíka do domacnosti v ktorej je zabývana cica. ďakujem za rady.
    #63892
    katarina2
    Člen
    ja mám osobne tiež len takú skúsenosť že sa tolerujú len ako mláďatá neskôr už nie aj ked spolu vyrastali. Možno ju strpí na dvore ak je pes kludnejšej povahy ale v bezpečnej vzdialenosti, ale kamošiť sa s cicou nemusí…
    #63886
    katarina2
    Člen
    Pes a mačka sú odveký nepriatelia, česť výnimkám ak sú od mala spolu vychovaný, sa môžu tolerovať. Záleží aj na rase psíka. Niektoré psíky sú kluďaskovia, niektoré majú poľovnícky inštinkt a musia naháňať všetko čo sa hýbe. Taký je môj psík, ale ako šteniatko vyrastal s mačičkou, vtedy sa vedeli spolu zahrať, ale ako vyrástli už sa len naháňali.
    #63887
    heny
    Člen
    Akurat pred par dnami som sa o tejto teme bavila s kamoskou:)
    Neplanujem si zaobstarat macku len sme sa tak bavili….som jej vravela ze ktovie ake by to bolo mat doma macku a psa kedze rocky sa znesie s mackou…..ona na to, to je fajn, ale moze sa stat ze macka bude ziarliva!!!!!
    Je iste zopar domacnosti ke zije pes a macka-ale asi skor v dome….,ktovie akoby to bolo v byte??
    By som si asi par veci vygooglila aby sa nestalo ze neumyselnou nespravnou vychovou by doslo k problemom…..pes ma predsa iny charakter ako macka,…
    #63888
    katarina2
    Člen
    Samozrejme heny mačka je voľne žijúci tvor ako šelma, tú nemôžeš vodiť von venčiť ako psíka na vodítku, preto mačke vyhovuje dom so záhradou, kde sa sama vráti, kedy chce. Dcérama aj mačku a po nej 8 mláďat už nežije ani jedno. Ako chodili von, sa postupne vždy niektoré nevrátilo, alebo ho zrazilo auto, alebo dáky pes roztrhal, zato by som mačku nechcela, musela by som sa o ňu strachovať , kedy o ňu prídem.
    #63889
    heny
    Člen
    Nase susedy na prizemi maju 2macky….par krat som bola svedkom toho ako auto muselo nahle brzdit lebo jedna z nich chcela prejst cez cestu v nespravnom momente….tiez by som macku nechcela i z tohto dovodu….
    #63890
    katarina2
    Člen
    K horeuvedenej téme som našla veselé a zaujímavé videjko pes a mačka:
    http://badman.aktuality.sk/clanok/3293/video-macka-vyvencila-psa-on-ju-ochotne-posluchal/
    #63891
    camenia
    Člen
    o tom jak se tyto dvě hezké zvířátka mají či nemají k sobě bych chtěla vždy vědět více. Jestli máte někdo zkušenosti a rady tak sem s tím…. s kámoškou veterinářkou jsme se pustili zrovna do projektu pes a mačka. Prozatím se povedlo dát je dohromady jenom tak, že jedno nebo druhé bylo mládě
    #63893
    heny
    Člen
    Naše ex susedy mali dve mačky.keď sme boli dole na trávniku, hrali sme S mojím tuším bagbinton, Rocky behal za košíkom,mačky sedeli A pozerali sa na nás:)Maylo nemal kontakt S mačkou, Rocky sa rozbehne ale neublíži.
    Podľa mňa skôr mačky sú tie problémové ktoré nechcú mať nič so psom 🙂

    U mami raz, nechala škrečka po gauči behať,Rocky nič.alebo keď nám zdrhla krmna myš pre hada, takisto jej nič neurobil.,.

    #63894
    Renatus
    Člen
    Moja sestra si doniesla mačičku, keď môj pes mal tri roky…mača malo niekoľko mesiacov, sadlo si uprotred svojho rúžového košíčka a dalo sa do “usporiadania” pomerov a hierarchie v našej domácnosti…Na samom vrchole zostala Korela, potom mača, potom sestrin pes bígl, nakoniec môj “posero” Cavalier.

    Mačička zachrčí…psy odtiahnu do druhej izby…a mačička sa ide vyšpiniť, napapať…potom zalezie pod prikrývku na babkinej posteli, čo je zároveň povel pre ostatnú zverinu, že si môžu chvíľu žiť svoj život…

    Je neskutočné, ako je to zariadené v tejto ríší…nič si nepovedia, ale všetci vedia, kde je ich miesto. Ináč jedine môj Cavalier môže spať na tej istej posteli ako mačička…ale na druhom konci!

Zobrazuje sa 10 príspevkov - 1 až 10 (z celkového počtu 10 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.