pomozte mi co mam robit ???!!!

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Chovateľská poradňa pomozte mi co mam robit ???!!!

Označené ako: ,

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #49164
    BADDY134
    Člen
    moj psik teda steniatko stale brece a knuci nevie si zviknut ze odisiel od mami neviem asi sa sam boji byt vonku vzdi ked idem ku nmu je ticho uz som ho aj skusala dat do pivnice no to bolo este horsie !!! POMOC!!! CHUDACIK AK TO POJDE TAKTO DALEJ STRATI HLAS !!! POMOZTE MI !!!
    #65631
    mrfenderjaguar
    Účastník (Participant)
    Ak kňučí len keď je samé, tak je to normálne. Treba to ignorovať a ísť za ním vždy až keď sa ukľudní.
    Môžeš tomu však napomôcť tak, že mu, keď je samé, necháš kus svojho oblečenia, najlepšie v búde.
    #65632
    mrfenderjaguar
    Účastník (Participant)
    Prosím o zmazanie TOHTO príspevku, znova sa mi poslal dvakrát.
    #65633
    heny
    Člen
    Do pivnice???To nemyslis vazne…!
    Psik bol odobraty od mamicky a surodencov je jasne ze si musí zvyknut. Zdrav problemy su vylucene?ak hej chce to len cas!!!
    #65634
    katarina2
    Člen
    Súhlasím s Heny, psík plače za maminkou a súrodencami, chýba mu teplo a čo sa opieral, mali ste mu od mami vziať nejakú deku čo je napáchnuté rodinou odkiaľ prišiel, ale kedže sa už tak nestalo tak mu tú rodinu musíte nahradiť, kým si zvykne. Psík ktorý dostane lásku a pohladenie časom zabudne a vypestuje si u Vás lásku k novej rodine, chce to len čas. Tohto drobca treba často hladkať a ľuľkať lebo mu chýba kontakt tepla a lásky.
    #65635
    heny
    Člen
    Treba sa s ním hrat, venovat sa mu.zacat ho ucit,s mojkanim ale neprehanat.. Za par dnii prestane plakat..
    #93747
    denise
    Účastník (Participant)

    Dobrý deň,

    náš pes, labrador (vek 8 rokov) si pred polrokom začal hrýzť labku. Dohrýzol si ju až do mäsa, nakoniec veterinár zistil, že mu na labke rastie divé mäso. To mu operačne odstránil, lenže rana bola taká veľká, že mu nevedel natiahnúť kožu na celú ranu. Od decembra mu ranu liečime, natierame masťami, berie antibiotiká aj kvapky, aby ho rana nesvrbela. Ranu mu prevezujeme. Keďže je na dvore a nemá celodennú kontrolu, musí nosiť golier. Štyri goliere si už rozbil a bez goliera si stále ide do rany, ktorú má chránenú obväzom. Keby sme ho nesledovali, tak si bez golieru zožerie aj celý obväz, aby sa k rane dostal (stalo sa to už 2x). Veterinár nám povedal, aby sme mu na ranu dali obväz s pálivou paprikou, ale ani to nepomohlo. Obväz takmer zožral. Neviete mi prosím poradiť, ako by som mu mohla ochrániť ranu a prípadne ho od tej rany odradiť? Nechcem aby do smrti nosil golier, pretože sa s tým len trápi, bolí ho z toho krk a nič ho nebaví. Neviete, čo by som mu na tú labku mohla dať, aby som mu zabránila v hryzení a poškodzovaní si rany?

Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.