pocikava sa

  • This topic has 4 hlasy and 5 odpovedí.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48841
    Stanka111
    Člen
    Dobry den,
    mame 8 mesacneho psika,rasa neznama a vola sa Hugo.Je velmi spolocenky,hravy a pritulny.Pravidelne navstevujeme zverolekara a chodime na prechadzky.Trvalo nam dlhsie,kym sa naucil kakat a cikat len vonku.Mame vsak jeden problem,ktory nevieme odstanit a nevieme,co robime zle.Kazde rano ked sa prebudime a dotkneme sa ho,hned sa pocika.Aj ked sa chystame von…napr. pri pripnuti voditka je uz mlacka na svete.Ked je psik sam doma a my sa tam vraciame,pocika sa od stastia.Snazime sa ho nechytat a nerobit rozruch,ale niekedy to nepomaha.A ked mame navstevu,prve co im musime oznamit je,aby psika chvilku nechytali.Dufame,ze to chce len cas a vyrastie z toho.Vopred dakujeme za radu.
    #63680
    Renatus
    Člen
    Asi je príliš vzrušivý…dobre robíte, že nedovolíte návšteve hneď ho chytať…treba dodržať čo najkľudnejšie prostredie…bez zbytočných emóciíí…ale veľmi poradiť neviem, možno Rhea…
    #63681
    katarina2
    Člen
    A čo vraví na to zverolekár? Podľa mňa má problém s močovým mechúrom, keď nevie zadržať. Môže to byť už aj prostata, netreba to zanedbať je to ešte mladý psík v začiatkoch sa dá ešte vyliečiť.
    #63682
    Stanka111
    Člen
    Pekny den,
    dakujem za radu.Zvelorekara sme navstivili a vsetko je v poriadku.To,ze sa pocikava tak ako som pisala je vraj pre niekotre psiky normalne a pravdepodobne sa to uz nikdy nezmeni.Hlavne,ze to nie je nic vazne a budeme robit tak ako nadalej:)
    #63683
    heny
    Člen
    Stanka neverim tomu ze je to normalne…. svagrinin par rocny staford to tiez robil, ked sme este byvali u nej a prisli sme domov si od vzrusa cvrkol….niekde som citala ze na takychto psikov treba ist pomaly,ked pridete domov ho ignorujte chvilku aby sa ukludnil a potom ho privitajte….ono by sa to casom malo zlepsit…..
    #63684
    katarina2
    Člen
    Tiež si myslím, že normálne to nie je, a ak to povedal veterinár, na Vašom mieste si ihneď zájdem za iným!!!
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.