očkovanie

  • This topic has 5 hlasov and 5 odpovedí.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48135
    AdusiQ
    Člen
    Dobrý deň, môj psík ma 4 mesiace a nedávno bol očkovaný proti besnote. Kedy by mal isť na ďalšie očkovanie?? Ďakujem za odpoveď.
    #56826
    Smallblot
    Člen
    Proti besnote sa očkuje 1x za rok, čiže o rok.
    #56827
    Renatus
    Člen
    A veterinár nevyznačil v preukaze ďaľšiu návštevu? Náš to tak robí. Ale v po absolvovaní všetkých šteňacích očkovaní, sa chodí na očkovanie raz za rok a vtedy dostávajú kombinovanú vakcináciu všetky psíky…
    #56828
    zuz
    Člen
    Vyzera to na yorka, tak ak mozem poradit, o rok mu tu vakcinaciu rozloz na dve.
    Teda aspon u mojej fenky, ktora je mensieho vzrastu, nastala po prvom preockovani velmi burliva reakcia, tak mi vet poradil, aby som ich o rok upozornila. Pri rozlozeni na dve uz problemy neboli. (Dali sme najprv besnotu a o dva tyzdne zvysok)
    #56829
    AdusiQ
    Člen
    no minule označil, ale to bolo pri odčervovaní..ale tam kde sa piše o besnote tak tam nieje okienko na ďalšiu návštevu..tak ma nenapadlo sa vtedy opýtať..a jj je to yorkshire a podľa mňa bude stredného alebo veľkého vzrastu, lebo nato, že ma 4 mesiace je dosť veľky 😀 a chcem sa ešte opýtať…pred necelým mesiacom čo som bola u veterinára tak mu dačo vytisli zo zadku (vyzeralo to ako keby mal hnačku)lebo si stale kusal do chvosta..potom už si nekusal a pred pár dňami opať začal..može mať zle travenie alebo prečo sa mu to robi??
    #56830
    majka001
    Člen
    to mu vytlacali analne vacky, ktore mal upchate – priznaky su ako pisete, ze sa tam hryzie, pripadne sa “sankuje” – sucha zadkom po koberci, alebo niekedy to vraj aj citit. Ale nemusi robit nic… Takze navstivte veterinara, nech mu to vytlaci znovu, pripadne vam ukaze, ako to mozete robit aj vy.
    Mojmu vytlacali analne vacky pred tyzdnom (prvy raz, ma 13mes), ale nemal absolutne ziadne take priznaky. Nad stehnom sa mu urobila lysinka bez srsti, najprv som myslela, ze sa dakde v trave popalil o cigaretu alebo co, lebo to bol hnedy fliacik, ale nemizlo to, robili mu zoskrab (nenasli nic) lekarka povedala, ze zo moze byt z tych vackov – a naozaj, vraj to musel mat dlhsie tam, lebo to nebolo vodove ako by malo, ale hustejsie. Mna ani nenapadol nejaky suvis, lebo som bola v tom, ze je to hlavne problem yorkov a podobnych malych psov (sice aj on je maly…) a nemal tie priznaky.

    Otazka na ostatnych – mate s tym skusenosti tiez u akehokolvek plemena, a urobi sa to len tak, ze v podstate sa tomu neda ani predist? lekarka mi povedala, ze niekedy to fakt ma pes raz za zivot, tak dufam. ked pojdeme o mesiac na ockovanie, tak mu to dam pozriet pre istotu, ked uz viem, ze inak to nezistim zo spravania…

Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.