kto mi poradi?šteňa zlatý retríver

Inzercia psov, forum o psoch Diskusné Fóra Starostlivosť o vzhľad kto mi poradi?šteňa zlatý retríver

  • This topic has 3 hlasy and 5 odpovedí.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47334
    majka78
    Člen
    Dobrý deň.Mám 11 týždňové šteňa zlatého retrievera a zdá sa mi na svoj vek chudé.Dávam mu okrem granúl aj niekedy varené mäso aj ryžu a cestoviny.Nič nepomáha,pribral len trošku.Poraďte mi,ako ho mám trochu vykŕmiť.Vďaka.
    #52021
    Scylla
    Člen
    Je odčervené? Dostává jídla dost (tím nemyslím, že bys ho trápila hlady, ale jde o to, že žádné zvíře se nevejde do tabulek).

    #52022
    majka78
    Člen
    3 krat odčervený a 2 krát zaočkovaný včera sme mu kúpili nový druh granúl chcalabohu mu chuttia su to specialne pre velke plemena.No uvidím.
    #52023
    Scylla
    Člen
    Tak to je dobře. Co je to za značku? K té váze – nemám retrievera, ale podle těch, které znám, je velké nebezpečí problémů s klouby, alergiemi a zažíváním. Podle mého názoru je lepší štíhlý štěník a zdravé klouby, a také granule bez soji a pokud možno konzervantů. Dala bych přednost přirozené stravě.
    #52024
    majka78
    Člen
    Granule su z chovatelstva,znacku neviem.Zatial som kupila na skusku len male balenie,a ci su bez soje to som si naozaj nevsimla,ale vdaka za upozornenie,do buducna si dam pozor.Vies co,ked sa teraz nad tym zamyslim,tak mas pravdu,ze je lepsi stihlejsi a zdravy psik.Este raz dakujem za radu.
    #52025
    wendy1
    Člen
    Hmm, zial nie vzdy to musi byt pravda, poznam jedneho weimaraka a ten bol stihly a hrozilo mu ze sa mu rozsypu kosti. Mal aj granule ale zrejme neboli prosposobene jeho aktivite, kedze s nim dost behali. Mal mat podla mna granule prisposobene na vacsiu zataz. Hlavne mu nedovolte chodit po schodoch co najdlhsie ako sa len bude dat, pripadne ak mate vytah tak ho vyuzivajte. Takisto aspon do pol roka mu nedovolte aby vacsie psi po nom velmi skakali, je to kvoli klbom.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.