Krivanie

  • This topic has 2 hlasy and 6 odpovedí.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47893
    wendy1
    Člen
    AHojte, potrebovala by som poradit. Nemate niekto podobnu skusenost? Mesiac a pol dozadu pri aportovani musela moja zrejme zle dosplapnut. Mali sme kludovy rezim, zlepsilo sa to. Mesiac dozadu som si vsimla hlavne ak isla dolu strmo ze mi zle dosplapuje. A sem tam to bolo take ako neviditelne krivanie. Uz som si myslela ze si namyslam, tak som sa pytala znamych, povedali ze nie. Nedalo mi to, tak sme isli ku vetovi asi 3 tyzdne dozadu, dal jej alavis s MSM, nakolko na bolest nereagovala pri vysetreni. Zabralo to, ale po hrani so psom sa jej to vratilo. Nedalo mi to, tak sme isli na RTG, robili jej 3 snimky. Dva neukazali nic, jeden ukazal taky flak, tak robili opakovane RTG. Ukazal to iste, ako keby tam bol zapal. Vysetroval nas prof. …( patri medzi odbornikov, tak dufam ze aj dobre nasadil liecbu ). Momentalne berie od utorku norocarp 50 mg 1 x denne. Krivanie zatial nie je. Musim poklopat. Len hadam jej to netlmi bolest a po dobrati sa jej to opat vrati? Robil jej vysetrenie hmatom, a nic, az ked jej dal neviem ako tu labku a zatlacil dost silno, tak bolo vidno ze jej to nie je prijemne, ale komu by bolo. Viac ma znepokojuje ten flak na RTG. O 14 dni mame prist na kontrolu, pokial sa stav nezhorsi. AKtivitu ma mat normalnu, ale nie velmi pretazovat, napr. vycvik a pod. Zatial sa nevyjadril presne ku diagnoze. POvedal mi len ze je to zlozite preto, lebo pes na dotyk nereaguje, cize ako keby bol zdravy ale RTG zase nieco ukazuje cize je tam nieco. Co by ste robili Vy?
    Dakujem za prispevky.
    #55476
    nedivím sa ti iste by som bola z toho nervózna aj ja , ale myslím si že antibiotiká skôr preliečujú a nie tlmia bolesť od bolesti by dostala navyše lieky tak to už snád bude dobre …Sandy už lieta ako šarkan ale občas tiež zle skočí a potom tú labku zas nadvihne a ja hned spozorniem , bojíme sa o nich to je celé…
    #55477
    wendy1
    Člen
    Norocarp su antibiotika? Vcera som sa akurat dozvedela ze jednej pani fenka zle skocila a je nutne to operovat. Snad to nebude nas pripad. Zatial sa drzi,len sa casto natahuje co predtym tak casto nerobila.
    #55478
    evidentne je z toho nervózna chúďa, tak iste že zo zlého skoku môže byť aj natrhnutý sval či šlacha ale nestraš to iste prejde aj bez tohto
    #55479
    a tie širokospektrálne antibiotiká sme dostali my a zabrali bez nejakých oblbovákov a bol to zápal…
    #55480
    wendy1
    Člen
    Bodaj by si mala pravdu.:-) Len uz mi to pripada dost dlho. Ja stale stresujem, uz som si myslela ze mame najhorsie za sebou a stale nieco. Ked ja stale myslim na to najhorsie. Ach jaaaaj….
    Ake antibiotika ste brali Vy? Brali ste tablety alebo injekcie?
    #55481
    injekciu a potom 15 ks každých 12 hod tabletky
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.