Hrčky na stehne – dve

  • This topic has 3 hlasy and 5 odpovedí.
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Autor
    Príspevky
  • #47986
    Danny1
    Člen
    Dobrý den chcel by som sa opýtať ze môj pes ma 6 mesiacov je to staford ! a má dve male hrčky na stehne ako štipanec od komára … tak chcem sa opýtať že čo to môže byť . Ďakujem
    #56104
    Danny1
    Člen
    TO je také myslim stredne velke a nieje tam kliešť ani nič iné poyeral som to ….tak a ešte čím sa to dá postriekať ?
    #56106
    Danny1
    Člen
    Ďakujem
    #56103
    zuz
    Člen
    Tazko povedat, ked nie je vidno obrazok. Mohlo ho skutocne nieco kusnut (kliest, blcha) ale moze to byt aj alergicka reakcia.
    Zvacsuje sa to, puchne to, cervenie…? Ja by som to pozorovala, a keby to do tyzdna nemizlo ale chovalo sa to divne , isla by som k vetovi. Ked najdem nieco podobne na mojich psoch, postriekam im to Aloe. Vacsinou to zabera.
    #56105
    majka001
    Člen
    svätenou vodou.
    Samozrejme ze nie, ale Danny, co chces pocut, ze deci mlieka a deci vody a istotne mu to do zajtra zmizne? musis to jedine pozorovat, ak je to len nejake podrazdenie, stipnutie, tak skusit napr. to aloe, ale ak sa to nezlepsi, zacne sa tvorit hnis alebo skratka sa ti to nebude pozdavat, navstiv veterinara… Ja som teraz tiez tak cakala, ci ma moj pes chrasticku alebo ci to nahodou nie je kliest, lebo ja som zrovna vtedy schytala kliesta, on vsak bol chraneny pipetou, ale ista som si bola az po 3 dnoch ked mu chrasticka odpadla. Takze poctivo sleduj a zariad sa podla toho, drzim palce.
    #56107
    majka001
    Člen
    no ako to nakoniec dopadlo? preslo mu to?
Zobrazuje sa 6 príspevkov - 1 až 6 (z celkového počtu 6 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.