Cikanie

  • This topic has 7 hlasov and 6 odpovedí.
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48389
    nikita
    Člen
    Môj psík má 3mesiace a nechce sa naučiť cikať na plienku pre psíkov.Vždy ked sa vyciká tak za to dostane,ale prečo teba stále ciká niekde inde? Prosím porad te mi.Nikita
    #58380
    Denny
    Člen
    U malých šteniatok je to úplne normálne, že tak často ciká. Je to psík alebo fenka? V našom chove šteniatok to bolo tak isto. Neustále sme čistili deky a všetko na čo psíkovia cikali. Treba nato čas. Kde bol vychovaný? Čo je to za plemeno psíka?
    #58381
    Mamicka sa tiez nemoze rozculovat, ked jej babatko zaspini plienku. Je to normalne, inak to nevie, ale nauci sa to. Pre steniatko musite byt tou najzaujimavejsou a najdolezitejsou osobou vnutri aj vonku. Takze sa upokojte, nazbierajte trpezlivosti za furu a motivujte na dlhsi pobyt vonku hrou, mlskou, cimkolvek a potrebu nadsene pochvalte. Vnutri vykonanu potrebu nikdy netrestajte, len okamzite von po prebudeni, papani, hre alebo kazde 2 hodky ci aj castejsie pri malych plemenach. Vyriesite to len pokojom a nadhladom.
    #58379
    ema1989
    Člen
    prosim vas moze mi niekto poradit co robit mam 8 tyzdnove stena,v byte, neviem ci je normalne ze cika aj 10 krat za den a v noci ani nehovorim,chodim snim von ale on sa taha domov alebo sa nechce pohnut z miesta.a uz vobec nespravy potrebu.neviem ako ho to naucit
    #58377
    lilo
    Člen
    Určite svojho psíka nebi za to, že sa nevyciká na plienku! a ani za to, keď sa vyciká na dlážku!! .. ak to nestihneš do niekoľkých sekúnd nemá to žiadny význam… psík si nespojí, za čo ho trestáš..
    Prečo ho chceš naučiť na plienku??… nebolo by lepšie ho hneď naučiť nech ciká vonku?
    #58378
    heny
    Člen
    suhlas s lilo. nebit,je to este babo!!!!! !!!!!!!!
    uc ho vonku cikat, ked sa ti nauci na plienku budes mat problem ho to odnaucit !!!!
    kazde 2hodky s nim treba ist von.po zobudeni, po hre, po papani, atd. . .
    #58382
    wendy1
    Člen
    ema1989 ako casto snim chodis von, opis cely den ako prebieha
Zobrazuje sa 7 príspevkov - 1 až 7 (z celkového počtu 7 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.