Aké granule?

Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Autor
    Príspevky
  • #48407
    Denny
    Člen
    Ahojte! Predvčerom som kúpila psíkovi granule Pedigree, ale vraj to nie je dobrá značka granúl. Čo si o tom myslíte? Aké granule kupujete svojmu psíkovi? Ja mám 8-mes. YT, ale i tak ich nechce žrať, čaká že dostane cez deň nejaké mäso alebo kosti a na granule mi kašle. Mám ho nechať hladovať a čakať po kým začne tie granule znova jesť? Lebo on celý deň vyčkáva iba na svoj pamlsok, granule nechce i keď predtým mal iné ako Pedigree aj tie jedol málo, ozaj len keď musel. Nechcem aby sa veľa učil na mäso a o tak.. Lebo už pribral a nechcem aby z neho bol valibuk. Ale zaujímalo by ma aké granule ste kupovali svojim psíkov, keď mali toľko, čo môj :o) A granule mi žerie iba ak mu ich hádžem a on sa za nimi môže naháňať 🙂
    #58528
    naši malý psíci surovú stravu naozaj len veľmi výnimočne, a konzervy úplne odmietajú. stravu im varíme, a párkrát do týždňa dostanú granule. ak môžem odporučiť chutnú lacnejšiu variantu naši celkom papajú LIDLácku znnačku Orlando, alebo z tých drahších Royal Canin.
    #58529
    zita
    Člen
    Skus tu:
    http://www.zoohit.sk

    To je jediny eshop co som nasla, ze uvadza aj zlozenie.
    Ceny si musis porovnat medzi eshopmi a zvazit ci sa Ti oplati kupovat cez net (postovne).

    Na zaciatok by som skusala nakupit par vzoriek v dobrom obchode a zistila co mu chuti.
    Su aj kvalitne granule co nestoja majetok

    A dalsia moznost su kvalitne konzervy. Tiez treba citat zlozenie, kvalitna konzerva ma aspon 30% masa a skusat co mu sadne.

    #58530
    v3ronik4
    Člen
    A co hovorite na odmeny znacky Trixie a Starsnack?A k teme stravovania nasich milacikov- ja som donedavna nasmu YT ako obmenu aby nemal stale iba granule kupila jednu, dve kapsicky pedigree, donedavna mu to nerobilo nic a od pondelka(1.4.) kedy som mu dala polovicku kapse ma hnacky a dva dni vkuse vracal takze je pravda na tom ze to so psou potravou nema nic spolocne. Momentalne ma stale dietu teda dva dni vobec nic a teraz trooosku granuliek ae stale to nie je to co bolo:-((
    #58531
    katarina2
    Člen
    Súhlasím, tie kapsičky som tiež kúpila, ked som nemala čas mu navariť alebo nemal nič lepšie, ako nejakú novotu to po prvýkrát zjedol ale potom to už nechcel, takže asi sú zlé, tie pedigré jedlá, len dento tyčinky mu kúpim na zuby nič viac od nich.
    #58532
    wendy1
    Člen
    Veronika, ak ma dietu tak mu nedavaj v ziadnom pripade granule, pokial sa stolica neupravi.
    Nasad ryzovu dietu. Daj uvarit ryzu a daj mu dnes zjest ryzu a do toho nalej aj vodu v ktorej sa varila ryza. Zajtra mu pridaj ku ryzi 1/3 kuracich prs a mozes aj trosicku mrkvy aby ho neupcahlo. Takto ho krm kym neuvidis ze stolica nie je ok, ja takto este pokracujem este den po dobrej stolici.
    #58533
    v3ronik4
    Člen
    No nas uz ma celkom dobru tu stolicu ae este medzi vencenim stihne ist dnu na podlahu:-(ci nevydrzi aebo nestihne sa vypatat lebo sa pekne pyta, ta je len sama voda aebo zaludocna kyselina. Skusim mu teda tu ryzu a uvidim zajtra ako mu bude, lebo ked mu tie prve dva dni bolo zle ani hrat sa neprisiel nic len spal a kakal, od vcera sa uz aj hrat chce.
    #58534
    heny
    Člen
    Co sa tyka obmeny-potrebne to neni nakolko pes nema tolko chutovych poharikov ako my,my to bolo vysvetlovane, citia v jedle viac oleja ci coho ale to je vsetko!!! To mi bolo vysvetlene ked som sa vrhla na predavacku s otazkou preco je tolko malo druhov konzerv z nasej znacky 🙂
    Ja kupovavam od trixie snacky,nam vyhovuju…..
    #58535
    katarina2
    Člen
    Ja zase heny, predavačkám by som až tak nedôverovala,u nich je priorita predať – biznis je biznis, -ja sledujem svojho psíka čo mu ako chutí a podľa toho rozhodujem aj keď sledujem aj zloženie jeho potravy. Zvyknem sa aj popýtať v obchode kedže nemám vždy so sebou okuliare a tak sa jedna preriekla že tie odmeny , – maškrty čo mu kupujem obsahujú E-čka a kedže môj bol náchylný na škrabanie sa, preto mu kupujem hypoalergické granule na druhej strane dostával odmeny od ktorých sa škriabal – no a teraz sa vždy spýtam ktoré tyčinky neobsahujú E-čka. Takže ja mu už kupujem len tie dentálne na čistenie zubov, potom calciumové alebo calciumovo mliečne tyčinky, potom tie zelené alebo zelenobiele tiež na čistenie ale obsahujú vápnik a myslím aj špenát kedže sú zelené a potom obyčajné byvolie kože v tvare kostičky, – to je na hryzenie aj hranie sa – nie potrava. A nič viac..Predtým mal širší výber a s radosťou mi všetko napakovali, ale nik mi nepovedal že to a to obsahuje E-čka, teraz je užší výber lebo na to dohliadnem, aj sa psík menej škrabe. No pravdu povediac už iné hryzky mu ani nehľadám, takže ani tieto trixie snacky nepoznám – neobsahujú E-čka?
    #58536
    heny
    Člen
    Rockymu doteraz chutili vsetky granule a dozy co sme mali….
    Ja verim nasim predavackam lebo::::nevravela ze Rc je naj-a pritom raz taky drahy, a raz som sa nevedela rozhodnut medzi veterinarnymi granulami na chudnutie a slectom light (veter boli tri krat drahsie),a povedala ak nema dietu od veta nakazanu tak selectky. Takze nechcu robit zisky a su uprimne, zato chodim len tam a nie do ineho zvieracieho obchodu….kocky nas poznaju, aj rockyho:))
    dokonca na jeho narodeniny dostal dva balicky snackov zadarmo:))

    co sa tyka snackov, teraz som pozerala tie co mam doma,jedny su s eckom,zbytok bez….
    Snazim sa kupovat tie naj, ale tie naj su ukrutne drahe.,…napr mame susene kuracie platy, vonaju brutalne,akoby pecene masko,na vzduchu susene ozaj kvalita, no 10gr sacok stoji 4.5e a na trening sa nedaju pouzit……:(

    #58537
    v3ronik4
    Člen
    My doteraz kupujeme starsnack od vetaka a jemu celkom verim v tomto, no tie Trixie by som rada vyskusala len ked ich nemam v ruke neviem ci obsahuju ecka ci nie, preto sa na ne pytam tu ci uz ste ich niektora vyskusala. Pretoze od vetaka co mal sme vsetky vykupili(mal tam asi 3 balicky) aby sme mohli cvicit pokial sa da, no posledne ked sme brali povedal ze nam objedna ae bol problem s dodavatelom(2 mesiace cakania) tak sme veeelmi malo cvicili takze sme aj trosku polavili:-(aebo mi kludne odporucte ine a ja ked budem moct si zistim ci sa tu v okoli daju niekde kupit:-) aa tie usi z byvolej koze, kosticky na hryzanie- nas dostal od Jeziska:-))plny taky sacok ae najradsej mal a aj ma take co moze hned zozrat nie sa s tym bavit, to sa len malo
    #58538
    heny
    Člen
    Naj by bolo keby ideš do väčšieho zvieracieho obchodu a sama sa poobzeras. . Prečítaš si čo obsahujú. . .
    U nás sú aj tie vážene tie nakupujem vôbec
    #58516
    wendy1
    Člen
    Vzahldom k tomu ze mas malych psikov, tak by som im davala kvalitne granule, alebo surovu stravu ( hoci niektori psici nemozu jest napr. kvoli traveniu surove maso a pod. ). Znacky ako napr. acana bez obilovin, orijen, trainer fitness, …. V ziadnom pripade pedigree, je to krmivo akurat pre sliepky, pozri si kolko % ma masa. POdla toho vies porovnat aj ine znacky. Ak budes krmit varenou stravou tak by som cistila zuby, lebo prevazne varena strava sposobuje zubny kamen.
    Moja mama zvykla kupovat mojej aj ich pudlici ( Nelka ) Pedigree kapsicky, neviem ako na tom bola Nelka, ale Wendy mala stale hnacku z toho, ani sa jej nedivim, tak som mame zakazala.
    Minule aj vet mi povedal ze akurat co ma dobre firma Pedigree su tycinky na zuby.
    #58517
    heny
    Člen
    uz som spominala skorosvagrina kupila raz rockymu pedigree konzervu-chudak hnackoval… my mame od pedigree len snacky….
    #58518
    Denny
    Člen
    Wendy a nevieš v akej cene sú tie trainer a orijen? Dajú sa zohnať v každom chovprodukte? Osobne by som tie RC nakupovala kvôli tej cene, lebo sú dosť drahé.
Zobrazuje sa 15 príspevkov - 1 až 15 (z celkového počtu 27 )
  • Musíte byť prihlásený, aby ste mohli odpovedať na túto tému.